Welkom bij Netl de Wildste Tuin

Vier hier je feest, want het park is een prachtig decor voor jullie trouwdag, bedrijfsevenement en familiedag.  
TOP locatie voor Party & Events, lunch en BBQ en in een sfeervolle omgeving.

Zwemstrandjes, natuurspeeltuin, bamboejungle, 14 holes pitch & putt golfbaan, obstacle training parcours en strandpaviljoen, je vindt het allemaal bij Netl de Wildste Tuin, 90 voetbalvelden groot.

Blijf slapen in de Wildste Tuin, op de camping of in één van de groepshotels.

 
Feest! >      Vergaderen >     Kamperen >    Groepshotel >

Ontdek het park

2019 & 2020: NK Cross

NK Cross 2019 en 2020 naar AV NOP bij Netl Na een lange en gedegen selectie procedure heeft de Atletiek...

Modder glijbaan

Wooooeeehoooooeeeeh!

Wie kent dat heerlijk gevoel niet? Vies worden… helemaal!
Speciaal voor vieze kinderen, heeft Netl de modderglijbaan aangelegd. Glijdend van de modder, beland je in het ondiepe water, waarna je zelf weer naar boven moet zien te klimmen. Samen zorgen dat de baan goed nat is, want dan ga je natuurlijk veel harder!

NatuurSpeelTuin

Pitch&Putt Golf

Iedereen kan Pitch&Putten!

De 14 holes Pitch&Putt Golfbaan van Netl de Wildste Tuin is prachtig aangelegd en geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een smakelijke lunch, BBQ of diner-arrangement.

Ontdek Pitch&Putt

Strand

Recreatieplas

De stranden van Netl de Wildste Tuin liggen beschut tussen het duinlandschap waardoor het snel aangenaam is. Van kwallen bij oostenwind heb je natuurlijk geen last en het water is zoet. Geniet op de stranden van het zand tussen je tenen, de zon op je huid en het heerlijk water om weer even af te koelen!

Strand, duinen en ...

Obstacle parcours

Go Wild!

Op Netl de Wildste Tuin is een echt Obstacle Parcours met uitdagende hindernissen. Je kunt zelf bepalen hoe lang of zwaar je jouw obstacle challenge wilt maken. Een goede fysieke conditie is een pré bij deze route.

Obstacle Parcours