Welkom bij Netl de Wildste Tuin

Pioniers verlaten platgetreden paden en verleggen onderweg hun eigen horizon. Het land van de polderpioniers is veroverd op de zee om de wereld te voeden. Nu ruim zestig jaar later zijn forse kavels boerenland opnieuw op de schop gegaan voor de Wildste Tuin, een natuurspeeltuin voor lichaam en geest. Wat dat is? Voel je welkom om dat te ontdekken, met ons. Ontrafel op deze website alvast wat dromen die we aan de toekomst hebben ontworsteld.Ontdek het park

Summertime

Plan een trip naar Netl de Wildste Tuin. Pitch & Puttgolfen, los gaan in de Speeltuin, genieten van het Parkla...

15-17 juli Wildeburg Festival

Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival me...

Pitch&Putt Golf

Iedereen kan Pitch&Putten!

De 18 holes Pitch&Putt Golfbaan van Netl de Wildste Tuin is prachtig aangelegd en geschikt voor beginnende en gevorderde golfers. Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband (bedrijfsuitje, familie bijeenkomst of een sportvereniging). Een uitje is goed te combineren met een smakelijke lunch, BBQ of diner-arrangement.

Ontdek Pitch&Putt

Strand

Recreatieplas

De stranden van Netl de Wildste Tuin liggen beschut tussen het duinlandschap waardoor het snel aangenaam is. Van kwallen bij oostenwind heb je natuurlijk geen last en het water is zoet. Geniet op de stranden van het zand tussen je tenen, de zon op je huid en het heerlijk water om weer even af te koelen!

Strand, duinen en ...

Obstacle training

Go Wild!

Op Netl de Wildste Tuin is een echt Obstacle Parcours met uitdagende hindernissen. Je kunt zelf bepalen hoe lang of zwaar je jouw obstacle challenge wilt maken. Een goede fysieke conditie is een pre bij deze route.

Obstacle Parcours

Modder glijbaan

Wooooeeehoooooeeeeh!

Wie kent dat heerlijk gevoel niet? Vies worden… helemaal!
Speciaal voor vieze kinderen, heeft Netl de modderglijbaan aangelegd. Glijdend van de modder, beland je in het ondiepe water, waarnaar je zelf weer naar boven moet zien te klimmen. Samen zorgen dat de baan goed nat is, want dan ga je natuurlijk veel harder!

NatuurSpeelTuin