Kom vrijdag 14 april naar onze open dag "Vier het @Netl"


Dit jaar viert Netl haar 15 jarig bestaan en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan.
Afgelopen weken is er druk gewerkt aan de make-over van ons Strandpaviljoen. Hebben we letterlijk muren doorgebroken, een compleet nieuwe vloer laten gieten en buiten naar binnen gebracht door vrolijke planten en prachtige moswanden. Helemaal in Netl stijl.

Wat kan je van ons verwachten?
We nodigen je uit om kennis te maken met onze event afdeling, onze prachtige event locaties te ontdekken middenin het bamboebos of direct aan het strand.
Een inspirerende dag a la Netl. Volledig ondergedompeld in de natuurschoon en festival vibe onder het genot van een hapje en een drankje.    

Programma:

13:30 
Ontvangst

14:00 uur - Kick-off Netl 15 jaar; Waar is het allemaal mee begonnen?
Welke ontwikkelingen zijn er geweest en waar staat Netl nu? Gepresenteerd door Frank Crebas

15:00 uur - Start rondleidingen. Ga op ontdekkingsreis door onze mogelijkheden voor bruiloften, ceremonies, conferenties, workshops, vergaderingen, meerdaagse business festivals, feest en nog veel meer! We nemen je mee, door het bamboebos, buiten de gebaande paden en laten je even helemaal onderdompelen in de magie van de Wildste Tuin! Proef, ruik, zie en laat je betoveren!

16:00 uur -
 Start netwerkborrel. Kom even bij om alle indrukken te verwerken en klets even bij met collega's. Heb je vragen, onze event managers zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

18:00 uur
  - Einde programma

Adres:
Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg

Ben je er bij? Meld je dan hieronder aan. 

Kopie van lucht kas.jpg

Meer weten?

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Bel: 0527 203043

Mail: events@netl.nl