Sport en spel


Obstacle Parcours

Op Netl de Wildste Tuin is een echt Obstacle Parcours van 4km lang met uitdagende obstakels. Leuk om voor je eigen training te begaan of met je familie, vrienden of collega's te bestieren! Kijk hier voor meer informatie.


Wildste Tuin Route

Door de Wildste Tuin slingert een verharde wandelroute vol inspiratie. Je ziet kleren van brandnetels, ontdekt de volgende generatie windenergie – een drone die wind vangt op 500 meter hoogte, als een vlieger aan een touwtje. Je kunt je handen wrijven aan olivijn, een natuurlijk mineraal dat Co2 bindt, tegen de opwarming van de aarde.

In de buurt van de bijenstal staat een bijenboom. Bijen duiken zo massaal op hun bloemen, dat je beter vanaf een afstandje kunt kijken. Ook de oeverzwaluwenwand is een ommetje waard.

Het inspiratie pad loopt ook door de metershoge bamboejungle, langs romantische watervalletjes, zandstranden, bloemenvelden en de kruidentuin. Natuurlijk kun je overal van de gebaande paden af en heerlijk vrij struinen door het park.


Beachvolleybalvelden

Netl de Wildste Tuin heeft 6 beachvolleybalvelden, vlak bij het water en uit de wind door een met bamboe begroeide wal aan twee zijden. Als ze niet gereserveerd zijn mag je er vrij gebruik van maken, neem je wel je eigen bal(len) mee? :)
Wil je vaker gebruik maken van de velden, dan is een vriendenpas voordelig.