_DSC0898.jpg

Stage Activiteiten Coördinator

Bij Netl Camping kallumaan zijn we voor het nieuwe seizoen in 2023 op zoek naar enthousiaste leergierige stagiaires om de zomer van hun leven te ervaren. Netl Camping Kallumaan is een natuur paradijsje midden in de Noordoostpolder en ontzettend populair bij jong en oud! Op de camping wordt dagelijks veel georganiseerd en is geen dag hetzelfde of saai!

Waarom stage lopen bij Netl Camping Kallumaan?
– Je gaat iedere dag naar een natuurlijk paradijs;
– Hier maak je veel nieuwe vrienden;
– Je mag buitenspelen in de volwassen speeltuin;
– Je werkt in een creatieve omgeving met gezellige collega’s;
– Hier is geen dag hetzelfde;
– Als je verder weg woont, kun je een slaapaccommodatie op het terrein krijgen.

De familiecamping brengt heel veel reuring naar het terrein en we hebben een drukke agenda vol creatieve activiteiten voor jong en oud. Samen met een team van collega’s ben jij verantwoordelijk voor het programmeren en begeleiden van de workshops. Tevens ben je verantwoordelijk voor het regelen van de vele muzikale optredens bij Netl Camping Kallumaan. Zit jij vol energie en toffe ideeën dan kun je deze zeker kwijt in deze uitdagende stage waar elk moment van de dag anders is! Als gasten blij zijn, ben jij dat namelijk ook! Dit ga je allemaal doen tijdens jouw activiteiten stage;
– Activiteiten programma promoten en begeleiden;
– Activiteiten voorbereiden in de breedste zin van het woord;
– Ideeën bedenken en uitwerken;
– Artiesten begeleiden;
– Samenwerken met andere afdelingen!

Zie jij jezelf al als gezicht van de activiteiten aankomend seizoen? Stuur dan jouw motivatiebrief & C.V. naar: lara@netl.nl en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!