• Kampeerplaatsen
  • Accommodaties

Creatieve camping midden in de natuur

Op Netl Camping Kallumaan overnacht je midden in de wilde natuur. Het groene terrein varieert van bamboebossen tot olifantenpaadjes tot idyllische strandjes en heeft voor iedere kampeerder wat in petto. Kallumaan is ons motto maar er is voor jong en oud genoeg te beleven. Ga lekker op avontuur of ontspan in een paradijs van natuur en creativiteit!

Nieuwjaarsactie 10% korting!

Om 2023 goed in te luiden hebben we een speciale nieuwjaarsactie voor alle camping bezoekers. Als je nu namelijk een tent-, camper- of kampeerplek boekt voor minimaal 3 nachten, dan krijg je 10% korting* op het boekingsbedrag! Deze actie is alleen via de website te boeken en loopt t/m 31 januari 2023. Gebruik hier voor de onderstaande kortingscode:

Nieuwjaarsactie23

*Met uitzondering van het Hemelvaart en Pinksterweekend.

Sfeerimpressie Netl Camping Kallumaan

Prangende vragen

Heb je vragen over je bezoek? Je vindt het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Vind antwoorden
Waku_DCS8456.jpg

Accommodaties

Zoek je meer comfort? Naast onze campingplekken zijn er verschillende bijzondere verblijven voor handen om in te overnachten. Zo vind je lodges, stoere zeecontainers, wielenwagens en ruime groepshuizen op het park. Vind een accommodatie die bij je past, enkele verblijven zijn tevens van eigen sanitair voorzien. 

Ontdek Netl van boven en waan je alvast in de natuur

Bekijk plattegrond
_DCS3994.jpg