Netl's kunstobjecten

Duik in onze Kult-route en ontdek de betoverende kunstobjecten verstopt op ons park. Ga opzoek tijdens een wandeling en ontrafel de mysteries achter de kunstenaars. Wellicht kom je zelfs achter de leukste weetjes onderweg!

Brain Car.png

Braincar

Ontdek de "Braincar" met reusachtige hersenen aan de achterkant, gemaakt door kunstenaar Olaf Mooij. Een doordachte creatie, die de fascinerende connectie tussen mens en machine vormgeeft. Welkom in de verrassende wereld waar voertuigen tot leven komen en kunst en passie elkaar ontmoeten!

Libellen.png

Dragon Flies

De ‘’Dragon Flies’’ zijn een opvallende verschijning die met hun vuureffecten de nacht verlichten. Deze gave creaties zijn speciaal ontworpen door kunstenaar Dr. Strebel. Zwevend over het groene landschap nodigen ze je uit om te dansen in hun vurige spektakel. Ervaar de grenzeloze vrijheid en laat je meevoeren op de vleugels van de verbeelding!

Vis.png

Mechanical Legs

Maak kennis met de "Mechanical Legs" van kunstenaar Opskeer! Deze stoere amfibische creatie is hier sinds 2019 te bewonderen op ons prachtige park. Bij daglicht straalt hij in alle kleuren van de regenboog, maar zodra de nacht valt, ontwaakt zijn hongerige instinct en waakt hij als een trouwe wachter over het terrein.