Gelukkig en Gezond

Gelukkig en gezond ouder worden, wie wil dat niet? Wetenschappers hebben ontrafeld waarom mensen in bepaalde streken ouder worden, en hebben zo’n gebied een blue zone genoemd. Netl de Wildste Tuin is ook een omgeving, die jong en oud inspireert tot gezond leven.

Gezond leven klinkt simpel maar valt in de praktijk niet mee, weten we allemaal. De hele dag staan we bloot aan verleidingen die kort lekker smaken maar ons op de langere termijn slecht voeden en laten voelen. Lekker niks doen klinkt ook al zo verleidelijk, waarom jezelf ook moe maken in je vrijetijd, want je bent het hele jaar toch al druk? Het antwoord is simpel, use it, or loose it. En een vakantie is bedoelt de dagelijkse routine te doorbreken en te herbalanceren. Gebruik je tijdens je werk vooral je spieren, zak dan eens onderuit met een pittig boek. Laat die hersen maar kraken. Zit je altijd op kantoor of veel in de auto… nou ja, je snapt het…

Ook Camperaars hebben de neiging vooral te bewegen op 4 wielen. Daar kun je ver mee reizen, maar vergeet je eigen motortje niet.

We wensen je een aangenaam verblijf!