Kom vrijdag 14 april naar onze open dag "Vier het @Netl"


Dit jaar viert Netl haar 15 jarig bestaan en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan.
Afgelopen weken is er druk gewerkt aan de make-over van ons Strandpaviljoen. Hebben we letterlijk muren doorgebroken, een compleet nieuwe vloer laten gieten en buiten naar binnen gebracht door vrolijke planten en prachtige moswanden. Helemaal in Netl stijl.

Wat kan je van ons verwachten?
We nodigen je uit om kennis te maken met onze event afdeling, onze prachtige event locaties te ontdekken middenin het bamboebos of direct aan het strand.
Een inspirerende dag a la Netl. Volledig ondergedompeld in de natuurschoon en festival vibe onder het genot van een hapje en een drankje.    

Programma:

13:30 
Ontvangst

14:00 uur - Kick-off Netl 15 jaar; Waar is het allemaal mee begonnen?
Welke ontwikkelingen zijn er geweest en waar staat Netl nu? Gepresenteerd door Frank Crebas

15:00 uur - Start rondleidingen. Ga op ontdekkingsreis door onze mogelijkheden voor bruiloften, ceremonies, conferenties, workshops, vergaderingen, meerdaagse business festivals, feest en nog veel meer! We nemen je mee, door het bamboebos, buiten de gebaande paden en laten je even helemaal onderdompelen in de magie van de Wildste Tuin! Proef, ruik, zie en laat je betoveren!

16:00 uur -
 Start netwerkborrel. Kom even bij om alle indrukken te verwerken en klets even bij met collega's. Heb je vragen, onze event managers zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

18:00 uur
  - Einde programma

Adres:
Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg

Ben je er bij? Meld je dan hieronder aan. 

wildeburg3-1-e1551355224517.jpeg

Festival Wildeburg

Elk jaar halverwege juli transformeert ons park in het festivaldorp Wildeburg. Vier dagen lang feest het uitbundig uitgedoste publiek tussen het groen en kunstige bouwwerken. Wildeburg is een dorp vol creatieve en muzikale waanzin, dat door velen wordt geprezen als het leukste festival van Nederland. We zijn trots om hen te gast te hebben! Ook voor jou is het mogelijk om je eigen bedrijfsfestival te organiseren, zoals Bever, Nike en Young Capital eerder deden.

Website_FC-7997.jpg

NK Cross

Netl is startklaar voor allerlei sportevenementen. Eerder renden de veldlopers van het NK Cross over ons park. Het terrein werd geroemd om de zeer uitdagende parcours met verschillende ondergronden. 

AV NOP Voorzitter Cor van den Berg: “De paden worden afgewisseld van gravel, zand, houtsnippers en gras en gaan soms door een ware jungle van bamboe. Voor iedere nieuwkomer een onvergetelijke verrassing.”

Tussen het bamboe en het groen zijn er vele karakteristieke binnen en buitenlocaties

Bekijk de bijzondere locaties
Mediterraans Terras_DCS4045 (2).jpg

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen.

Neem contact op
Kas_DCS3352.jpg

Zij gingen je al voor!

Young Capital, Deloitte, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder, Beversport, Rutgers & Posch, Helden Media, Uber Eats, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen, de Regionale Politie en Silverside.

Kopie van lucht kas.jpg

Meer weten?

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Bel: 0527 203043

Mail: events@netl.nl