Evenementenlocaties midden in de natuur

Netl biedt een schat aan mogelijkheden qua eventlocaties. Van kleine tot grote eventlocaties midden in de natuur. Interesse om bij ons een event te organiseren? Netl is graag het decor. Neem gerust contact met ons op en we kijken graag naar de mogelijkheden.
wildeburg3-1-e1551355224517.jpeg

Festival Wildeburg

Elk jaar halverwege juli transformeert ons park in het festivaldorp Wildeburg. Vier dagen lang feest het uitbundig uitgedoste publiek tussen het groen en kunstige bouwwerken. Wildeburg is een dorp vol creatieve en muzikale waanzin, dat door velen wordt geprezen als het leukste festival van Nederland. We zijn trots om hen te gast te hebben! Ook voor jou is het mogelijk om je eigen bedrijfsfestival te organiseren, zoals Bever, Nike en Young Capital eerder deden.

Kia Outdoor Legends

Het allereerste League of Legends Outdoor toernooi ter wereld vond plaats midden in de natuur tussen de bamboejungle van Netl. Het doel van Kia was om jongeren te stimuleren om vaker naar buiten te gaan. In totaal streden 8 teams van 5 personen tegen elkaar om de strijd wie wordt de winnaar van het eerste League of Legens Outdoor event. Bekijk hiernaast de aftermovie van het event. 

Website_FC-7997.jpg

NK Cross

Netl is startklaar voor allerlei sportevenementen. Eerder renden de veldlopers van het NK Cross over ons park. Het terrein werd geroemd om de zeer uitdagende parcours met verschillende ondergronden. 

AV NOP Voorzitter Cor van den Berg: “De paden worden afgewisseld van gravel, zand, houtsnippers en gras en gaan soms door een ware jungle van bamboe. Voor iedere nieuwkomer een onvergetelijke verrassing.”

Tussen het bamboe en het groen zijn er vele karakteristieke binnen en buitenlocaties

Bekijk de bijzondere locaties
Mediterraans Terras_DCS4045 (2).jpg

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen.

Neem contact op
Kas_DCS3352.jpg

Zij gingen je al voor!

Young Capital, Deloitte, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder, Beversport, Rutgers & Posch, Helden Media, Uber Eats, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen, de Regionale Politie en Silverside.

Kopie van lucht kas.jpg

Meer weten?

We stellen graag samen met jou het perfecte event samen. Neem vrijblijvend contact op of vraag de informatiebrochure aan.

Bel: 0527 203043

Mail: events@netl.nl