Trouwen

Zeg JA...in de Wildste Tuin!

Kies uit één van de romantische plekken binnen of buiten, in een prachtige omgeving. Proost op jullie liefde, ga BBQ-en met vrienden en familie, dans de sterren van de hemel tijdens jullie feest. Of je het nu klein of groots wilt vieren: wij zorgen voor een onvergetelijke dag met ons enthousiaste team en jarenlange ervaring, met goed verzorgde faciliteiten.


Photo: Lianne Snoek

Neem contact op met onze weddingplanner Esther Hupkes of Wilma van Beekhuizen-Everts: info@netl.nl

Photo: Michel Klooster Photography

Na het feest met je bruiloftsgasten blijven slapen in de Wildste Tuin?

Dat kan op de camping of in een zeecontainervakantiehuisje, wielenwagen, trekkershut en pionierswoning.

Referenties op The Perfect Wedding:

Alex en Melanie 12 september 2017
De perfecte trouwlokatie! Super veel mogelijkheden op het park. Wij zijn getrouwd bij het water. Daarna hebben wij heerlijk gebarbecued in de Lodge. En 's avond het feest in de Podiumzaal gevierd. We mochten zelfs een brassband en vuurspuwers laten komen. Esther dacht goed mee en heeft ons goed geholpen met de opzet van de bruiloft. Dikke pluim voor haar en de andere collega's, die die dag met een stralende lach voor ons klaar stonden. Veel van onze gasten zijn blijven logeren op het park. Zo hebben wij er een onvergetelijk bruiloftsweekend van gemaakt!

Adriaan & Ruth 3 juli 2017
Nog nooit zo'n professionele groep mensen mee gemaakt, echt super. Vanaf offerte tot aan de rekening in 1 woord fantastisch. De wedding planner Esther zorgt echt voor een onvergetelijke dag waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, De stralende bediening in combinatie met het fantastische eten is de echte kers op de taart. Dit in een meer dan supergave omgeving. Het feest was bij het Mediterraans terras, echt een aanrader. En uiteindelijke was het feest ook zeer betaalbaar dus echt super tevreden waarbij onze wensen voor 100% zijn uitgekomen.
Stefan en Anneke 30 augustus 2017
In Augustus getrouwd bij Netl. Wat een fantastische locatie! We hadden gerekend op een zomerse dag, maar het regende erg veel. Voor de medewerkers van Netl was dit geen probleem, ze verplaatsten de ceremonie zonder problemen van het strand naar het gezellige mediterraanse terras. Met het regelen voor de bruiloft wordt er naar je geluisterd en met je mee gedacht, erg fijn contact met de weddingplanner van Netl. Kortom: toplocatie!


Lees meer referenties op www.theperfectwedding.nl