Trouwen

...in de Wildste Tuin


Zeg JA op het strand, toost samen op de liefde, ga BBQ-en in de lodge, feesten op het Mediterrane terras, dineren in het strandpaviljoen… Volop romantische trouwplekjes, binnen en buiten, in een prachtige omgeving.
Klein en intiem of groots en meeslepend… Met onze jarenlange ervaring, enthousiaste team en goed verzorgde faciliteiten hebben jullie een onvergetelijke dag!

Neem contact op met onze weddingplanner Esther Hupkes: info@netl.nl

Referenties op The Perfect Wedding:

Lieke, 1 september 2015: "We hebben een heerlijke goed verzorgde dag gehad. Alles was zoals van te voren afgesproken en goed geregeld! Ook de gastvrouw was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam."

Marije, juli 2015: "Netl is een prachtige locatie om je huwelijksfeest te vieren. Wij hebben er een geweldige middag en avond gehad dankzij onze weddingplanner. Ook een hoop voorpret gehad bij de locatie bekijken en lekkere lunches met onze ceremoniemeesters. Van onze gasten hebben we ook niks dan lof over deze locatie gekregen!"

Gerrit en Marloes, september 2015: "Kinderen kunnen lekker hun gang gaan. Uitzicht vanaf terras met volle maan in het meertje! Gasten waren heel erg onder de indruk van de top-locatie. We kunnen en zullen iedereen zeker Netl aanbevelen!"

Anoniem, augustus 2015: "Super Bruiloft gehad daar. De locatie is werkelijk top. Iedereen heeft het er nog steeds over. De mogelijkheden zijn er ruim. Binnen trouwen, buiten trouwen, Feest buiten of binnen."

Lees meer referenties op www.theperfectwedding.nl