Trouwen

...in de Wildste Tuin


Zeg JA op het strand, toost samen op de liefde, ga BBQ-en in de lodge, feesten op het Mediterrane terras, dineren in het strandpaviljoen… Volop romantische trouwplekjes, binnen en buiten, in een prachtige omgeving.
Klein en intiem of groots en meeslepend… Met onze jarenlange ervaring, enthousiaste team en goed verzorgde faciliteiten hebben jullie een onvergetelijke dag!

Neem contact op met onze weddingplanner Esther Hupkes: info@netl.nl

Na het feest met je bruiloftsgasten blijven slapen in de Wildste Tuin?
Dat kan op de camping of in een zeecontainervakantiehuisje, wielenwagen, trekkershut en pionierswoning.
Referenties op The Perfect Wedding:
Mitchell & Louise, oktober 2016: “Wij hebben alles op deze locatie gedaan... Fotoshoot, ceremonie (op het strand), diner, het feest en we zijn blijven slapen in de pionierswoningen.
Het was in 1 woord FANTASTISCH!!!!! Als wij het allemaal opnieuw moesten doen zouden wij zeker weer voor Netl kiezen!!!!
De locatie en het zeer vriendelijke en behulpzame personeel krijgen van ons dan ook zeker 5 sterren!!!!”

Coenraad & Anneliese, augustus 2016: “Een heerlijke weddingplanner (Esther) heeft er mede voor gezorgd dat onze dag een onvergetelijke dag is geworden!”

Reinder & Esther, september 2016: “We hebben enorm genoten en zouden zo weer een feest geven bij Netl, echt een prachtige locatie, zelfs de burgerlijke stand en de kerkelijke inzegening zijn daar gedaan en avonds het feest! Wat wil je nog meer, de hele dag op 1 locatie, en prachtige foto's op het strand, een aanrader dus!”

Lieke, 1 september 2015: "We hebben een heerlijke goed verzorgde dag gehad. Alles was zoals van te voren afgesproken en goed geregeld! Ook de gastvrouw was erg leuk, vriendelijk en behulpzaam."

Lees meer referenties op www.theperfectwedding.nl