Zakelijk

Netl de Wildste Tuin is het inspirerende decor van festival Wildeburg en andere onvergetelijke meetings en events.
In vier moderne groepsaccomodaties met 31 hotelkamers kan er ook comfortabel worden overnacht.

Netl is bij uitstek geschikt voor inspirerende bijeenkomsten, want innovatief ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid zit in alle vezels van de organisatie. Een keten van kringloopbedrijven ( sinds 1982), Marktplaats.nl, kleding van brandnetels, en nu Netl ( sinds 2005), waar Blue Zones leidraad zijn voor de filosofie. Gezond eten en bewegen, saamhorigheid en zingeving maken dat mensen gelukkig en vitaal blijven in Blue Zones. Wie wil dat niet?

Netl de Wildste Tuin is 90 voetbalvelden groot, met jaarrond alle mogelijkheden voor teambuilding – ook in herfst, winter en voorjaar, een restaurant, podiumzaal, 2 kampeerterreinen en 31 hotelkamers (86 bedden).

Samen met jou en onze partners hebben we de expertise en de faciliteiten om iedere bijeenkomst bijzonder te maken, zowel binnen als buiten.

Neem contact op voor inspiratie en een vrijblijvende afspraak.
Peter Euverman - Hospitality Coördinator
Tel: 0527 203043
Email: peter@netl.nl

We werk(t)en samen, met onder meer: Young Capital, Deloitte, Rabobank, Rutgers & Posch, Silverside, Uber Eats, Helden Media, Gemeente Noordoostpolder, Beversport, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Provincie Flevoland, diverse onderwijs- en zorginstellingen, Landbouworganisaties, sportverenigingen en de Regionale Politie.